Studio LMNTS gaat Sportvasten!

Studio LMNTS gaat Sportvasten!

Wij begeleiden de 10-daagse kuur voor leden en niet-leden van deze mooie health & lifestylestudio in Bezuidenhout. De gezamenlijke kick-off is op zaterdag 29 september om 14 uur. Hoewel de kick-off gezamenlijk is, kun je gewoon op de door jou gewenste dag starten.

Wil jij graag meedoen, maar kun je niet op 29 september? Laat het ons weten en we zoeken naar een oplossing.

Je kunt je opgeven via welkom@studio-lmnts.nl of hallo@doemaarlekkergezond.nl. Voor meer informatie over sportvasten, klik hier. Twijfel je of jij geschikt bent om deel te nemen? Doe hier de test en/of neem contact met ons op via telefoon (070-2130838 of 06-33603035) of mail. Deelnemers via Studio LMNTS krijgen 10% korting op het Sportvastenpakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *