Ed

Sportlessen geven doe ik sinds mijn CIOS opleiding in 1995. Tijdens mijn stage in de gevangenis gaf ik al sportlessen aan gevangenen. Het lesgeven aan verschillende doelgroepen is altijd wel een rode draad geweest. Zo heb ik bijvoorbeeld een tijd lang op scholen de sportles verzorgt voor jongeren met gedragsproblemen, geef ik regelmatig teambuildingstrainingen aan sportteams en personal training aan volwassen en jeugd aan huis, buiten en in het fitnesscentrum.

De boeken van Ralph Moorman inspireerde mij jaren geleden om zijn opleiding tot Hormoonfactortrainer te volgen. Voeding was voor mij de missing link in de leefstijlverandering bij mijn klanten. Het speelt zo’n belangrijke rol in gezondheid. Als Hormoonfactortrainer help ik mensen met gewicht- en gezondheidsklachten.

Sowieso breng ik tijdens mijn lessen en begeleiding meerdere disciplines samen. Sport, voeding en leefstijl. En als men last heeft van blessures of vastzittende spieren, dan pas ik Mylogenics toe. Dit is een bepaalde techniek om verklevingen los te maken.

Bij Doe maar lekker gezond kijken we gewoon naar wat het beste past bij de klant. Preventief of om weer gezond te worden.