Werkwijze

Als je een afspraak voor een persoonlijk consult hebt gemaakt, mailen wij een korte vragenlijst. Hierop kun je aangeven wat de klachten/wensen zijn. In het eerste consult bespreken we dit en stellen wij meer vragen, zodat we jouw gezondheid(geschiedenis) zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen.

Tijdens het 2e consult bespreken wij het door ons geadviseerde therapieplan. Een verslag hiervan krijg je vervolgens op de mail. Het therapieplan kan voeding- en/of leefstijlinterventies omvatten met (tijdelijke) suppletie.

De duur van de therapie is afhankelijk van de (oorzaak van) de klacht of het ziektebeeld. Orthomoleculaire therapie gaat niet over een ‘quick-fix’, al is de kans groot dat je tijdens de therapie je wel snel beter voelt. De klachten of het ziektebeeld zijn vaak niet in korte tijd ontstaan en wij willen de oorzaak aanpakken en niet alleen de symptomen. Een therapieperiode van 3-6 maanden is gangbaar. In deze periode zijn circa 4-6 consulten nodig om de klachten of het ziektebeeld te verbeteren / verhelpen.

Wij bieden onze diensten uitsluitend op afspraak aan:

  • via Skype
  • in onze praktijk aan de Juliana van Stolberglaan 248 in Den Haag. Je vindt ons in het pand bij Studio LMNTS.
  • bij jou thuis (in bepaalde gevallen wordt er een vergoeding voor reiskosten / -tijd gerekend)